Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Gravidute, dar in pas cu moda

Tendintele in moda sunt pastrate cu sfintenie de majoritatea vedetelor, indiferent de momentul din viata lor.Chiar si atunci cand raman insarcinate, vedetele nu uita de pantofii cu toc, accesoriile chic si imbracamintea de firma. Totusi cum poti sa iti pastrezi o tinuta perfecta atunci cand corpul tau sufera schimbari majore?

articole_imagini_slideshow_570

 ANGELINA JOLIE

Mama a 6 copii, Angelina a fost gravida doar de 2 ori, insa de fiecare data a aratat exceptional.Ca sunt cosmetice gravide sau haine de gravide de vina pentru aparitiile ei, ea pur si simplu straluceste. Cea mai spectaculoasa aparitiei a vedetei din perioada sarcinii  a fost la Cannes. Atunci Angelina a apelat la culoare, la un decolteu in V si la falduri de material ce coboara fluid de sub bust. Lectie importanta: poti sa fii insarcinata si sexy!

Poza a facut inconjurul lumii doar la cateva ore de la aparitia actritei pe covorul rosu.

Surprinsa de nenumarate ori de paparazii pe parcursul sarcinii, Angelina nu a dezamagit niciodata cu tinuta si prezenta ei atat in perioada celor 2 sarcinii cat si la toate aparitiile sale.

Frumoasa acrita a fost si este un model atat in cariera sa cat si in viata de familie.

 

articole_imagini_slideshow_568JESSICA ALBA

Atunci cand esti insarcinata trebuie sa profiti de avantajele sarcinii. Unul dintre acestea este bustul bine marit de care se bucura viitoarele mamici.

Jessica a reusit cu aceasta rochie sa atraga atentia asupra decolteului, sa pastreze o zona intima pentru burtica cu un material vaporos si sa ii stea excelent in alb.
In ciuda mitului ca albul ingrasa Jessica Alba a aratat exceptional in aceasta minunata rochie.

Poate stralucirea cerceilor cu diamant sau aura fericita a femeilor insarcinata au alcatuit aceasta tinuta minunata cu care actrita a reusit sa aduca un zambet pe fetele criticilor de moda din intreaga lume.Cu siguranta o sa straluceasca cand o sa apara in garderoba ei haine pentru alaptat.

 

Victoria Beckham

Mama a patru copii, fosta componenta a trupei Spice Girls este una dintre cele mai apreciate gravidute in materie de moda. Fiecare aparitie a acesteia este una spectaculoasa, chiar daca gurile rele mai adauga si cateva picanterii.

Chiar daca a fost de 4 ori insarcinata, vedeta nu a renuntat la stilul chic si la tocurile inalte de peste 15 cm. Chiar si in ultimele luni de sarcina am putut sa o vedem pe doamna Beckham, la nunta printului William cu Kate Middleton, cu o pereche de pantofi cu tocuri de 20 cm, insarcinata fiind in luna a 7-a de sarcina.

 

stil-de-vedeta-beyonce-o-gravida-sofisticata-vezi-10-reguli-de-moda-pentru-viitoarele-mamici_14_size1Beyonce

Diva a fost si este in continuare un model pentru gravidute! Stilul elegant cu care s-a consacrat nu a suferit schimbari majore nici in timpul sarcinii. Tocurile cui nu au fost inlocuite cu balerini, insa Beyonce a tinut la comoditate atunci cand nu trebuia sa fie prezenta la un evenimente sau spectacole.

Imediat dupa ce a adus pe lume o fetita minunata, pe nume Blue, Beyonce a revenit la silueta si stilul caracteristic ei.

 

 

 

 

Kate Middleton

Sarcina Ducesei de Cambridge tine prima pagina a tabloidelor din intreaga lume. Toata lumea este atenta la dezvoltarea sarcinii, dar si la vestimentatia ducesei. Kate este un simbol in moda, mai ales pentru britanici, iar sarcina sa este inca un motiv ca cei mai critici ochi sa fie atintiti spre burtica ducesei.

Desi este insarcinata in aproape 5 luni, burtica lui Kate abia se zareste. Ducesa a pastrat stilul clasic pe care l-a avut inca dinaintea sarcinii, insa mai avem 4 luni sa vedem cu ce vestimentatii o sa mai apara in public frumoasa Kate.

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie