Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Top 5 articole pentru copii total ridicole

Piata articolelor pentru copii este in continua dezvoltare si ne uimeste de fiecare data cu produse mai mult sau mai putin inovative. Daca acum exista produse care usureaza munca parintilor si care sunt cu adevarat utile, lista produselor ridicole care nu isi gasesc utilitatea este, din pacate, mult prea lunga. Noi ne-am interesat si am facut un top al produselor pentru copii de care parintii si cei mici nu au nevoie.

1. Hainuta mop - Cine are timp sa tot curate podeaua atunci cand fugareste un copilas neastamparat prin casa? Raspunsul este bebelusul atunci cand poarta hainuta mop! Oricat de amuzant poate parea la prima vedere, aceasta idee este una total deplasata, daca este sa luam in considerare ca o astfel de hainuta nu ar face decat sa il umple pe bebelus de microbi si i-ar ingreuna incercarile de a se deplasa. In plus, cine isi doreste sa spele, la propriu, cu cel mic pe jos?!hainuta mop2. Dispozitiv "Cu pipi la drum" - Stim ca toaletele publice sunt, in general, pline de microbi si reprezinta ultimele locuri in care parintele si-ar duce copilul. Insa inventarea unui recipient pentru colectarea urinei si modalitatea de utilizare a acestuia nu reprezinta alternative mai potrivite. Cat de placut poate sa fie sa porti un astfel de recipient in poseta?

dispozitiv "Cu pipi la drum"

3. Cuierul pentru bebelusi - Este adevarat, in majoritatea cazurilor preferam ca cel mic sa nu fie lasat pe jos unde poate intra in contact cu microbi. Dar nu ar fi mai simplu sa utilizezi un carucior sau un scaun auto pentru bebelusi decat sa-l agati pur si simplu, ca pe o poseta, in cuier?

Cuierul pentru bebelusi

4. Pantofiori cu toc - Indiferent de moment, situatie, varsta sau orice alt motiv, pantofiorii cu toc sunt cea mai proasta inventie in materie de incaltaminte pentru copii. Tocurile ne chinuie mai bine de jumatate din viata, de ce sa-i punem la incercare si pe cei mici?

pantofi bebe cu toc

5. Aparatul "De ce plangi?" - Copiii plang atunci cand sunt mici deoarece aceasta este singura modalitate de exprimare pentru ei. Pentru parintii ingrijorati, acum exista un aparat care iti arata din ce motiv plange copilul tau. Se pare ca acest aparat poate fi utilizat si pentru adolescenti deoarece imparte motivele de plans in "sunt plictisit", "imi este foame", "mi-e somn", "sunt stresat", "sunt nervos".

aparatul "De ce plangi?"

Stim ca atunci cand ai acasa un copilas tentatia de a achizitiona zeci de produse si hainute pe care este posibil sa nu le utilizezi este foarte mare. Chiar si atunci insa, este important sa eviti produsele care nu au nicio utilitate si care te pot incadra cu usurinta in categoria ridicolului. Sfatul nostru este sa va limitati la articolele pentru copii de care aveti nevoie pentru ca va veti descurca, cu siguranta, doar cu acestea.

Voi ce alte articole ridicole pentru copii ati intalnit?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie