Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Termometre copii si temperatura sugarului

Febra la bebelusi reprezinta un semnal de alarma pentru majoritatea mamicilor. Simptomele pot fi diferite, de la lipsa poftei de mancare la plansete si uneori febra poate fi insotita si de simptome mai grave ca respiratia cu ritm accelerat, dificila sau sonora, somnolenta anormala, iritabilitate neobisnuita, refuzul de a bea lichide timp de mai mult de sase ore. Pentru a stabili cu exactitate daca bebe are febra este indicat sa folosim termometre copii si sa nu luam temperatura corpului doar cu atingerea copilului. De multe ori aceasta metoda poate sa induca in eroare mamica iar fara o temperatura exacta nu o sa sti ce masuri trebuie sa iei.

Termometre copii si temperatura normala a copilului

Temperatura normala a sugarului nu difera de temperatura unui adult, aceasta fiind in medie de 36-37 de grade Celsius. Daca termometrul iti indica o temperatura de peste 37 de grade Celsius trebuie sa sti ca bebe are febra, desi aceasta nu este atat de periculoasa atata timp cat nu depaseste valoarea de 39 de grade Celsius.

Folosirea unuor termometre bebe este extrem de importanta. Corpul sugarului este in crestere si este extrem de important sa reduci rapid temperatura corpului pentru ca febra poate provoca convulsii febrile.

Termometre copii - tipuri

Pe piata articolelor de copii exista mai multe tipuri de termometre copii care te pot ajuta sa stabilesti cu exactitate temperatura corpului copilului tau fara sa il deranjezi.

Termometru digital

Termometrele digitale sunt o varianta mai imbunatatita a clasicului termometru de sticla, atat din punct de vedere al designului cat si a acuratetei cu care afiseaza gradele corpului copilului tau. O alta imbunatatire a acestuia este faptul ca nu trebuie sa iti faci griji ca sticla se poate sparge si mercurul se va imprastia pe jos.
Acest tip de termometru masoara durata timpului necesara pentru a obtine o citire corecta a temperaturii corpului si de obicei te anunta printr-un semnal acustic cand temperatura este masurata.

Termometru cu infrarosu

O  descoperire tehnologica mai noua isi face loc pe piata. /verificarea temperaturii corpului copilului tau mult mai usoara cu ajutorul unui termometru  infrarosu, care poate masura in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct. Temperatura se masoara prin apropierea termometrului de fruntea copilului, la o distanta intre 5 si 8 cm.  Majoritatea modelelor de termometre cu infrarosu pot masuara temperatura apei, hranei lichide sau solide si au o memorie de pana la 10 masuratori  astfel incat poati sa urmaresti evolutia temperaturii corpului.

Termometru suzeta

Termometru suzeta  face ca masurarea temperaturii corpului al bebelusului tau sa fie mult mai usoara. Acesta arata exact ca o suzeta obisnuita, astfel poti sa masori temperatura copilului fara sa ii creezi un disconfort puiului tau.
Dotat cu un ecran digital si termometru in varful suzetei, acest tip de termometru are si o protectie care impiedica iritarea pielii bebeblusului.

Termometru pentru ureche

Este probabil unul dintre cele mai rapide termometre pentru copii, acestea folosesc senzori infrarosii pentru a inregistra temperatura. Numit si termometrul auditiv, aceste modele s-au dovedit a fi inexacte iar de multe ori valoarea temperaturii variaza.In ciuda acestui fapt, acest termometru  este unul dintre cele mai bune termometre pentru masurarea temperaturii nou-nascutilor deoare ce timpul este mult mai mic fata de termometrele rectale iar confortul bebelusului tau creste.

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie