Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Jucarii?Carucioare?Alege surpriza Bebebliss pentru 1 iunie special pentru tine

 

De aproape 60 de ani, in data de 1 iunie, oamenii din intreaga lume sarbatoresc puritatea si zambetul inocent intr-o sarbatoare minunata a verii: “Ziua copilului”.

Ce poate sa fie mai frumos decat sa fii copil? Sa razi cu toata inima ta, sa plangi ca si cand lumea s-ar sfarsi pentru o lovitura la genunchi, sa alergi prin praf si ploaie fara sa simti altceva decat fericire, sa-ti fie dor de prima ta iubire, mama … acestea sunt cu adevarat bucuriile vietii. Jucarii , petreceri si voie buna. Ce poate fi mai frumos?

La Bebebliss iubim copiii si incercam, cu fiecare ocazie, sa le aducem zambete si bucurie. Nu doar lor, ci si parintilor, bunicilor, matusicilor sau oricarei persoane care cauta cadou pentru un copilas. Nu puteam deci sa ratam sarbatoarea copiilor si sa nu va pregatim o surpriza.

De data aceasta pastram suspansul si nu va spunem ce am pregatit, ci doar ce puteti face pentru a va bucura, in data de 1 iunie, de o surpriza colosala!

Incepand cu data de 26.05.2014 intra pe site-ul Bebebliss, alege produsele tale preferate si da-le share la tine pe wall.

Poti sa alegi produse din categorii diferite sau chiar din aceeasi categorie (nu conteaza daca iti plac 2 carucioare, da-le share amandurora), de la producatori diferiti, indiferent de pret. Important este ca noi sa aflam ce produse iti plac de la noi de pe site si ce produse ti-ar placea sa achizitionezi pentru puiutul tau, astfel incat sa putem veni in intampinare dorintelor tale.

Inscrie-te apoi pe pagina noastra de Facebook, printr-un comment la bannerul de campanie, pentru ca noi sa stim de tine si de dorintele tale. Nu uita sa anunti cat mai multi prieteni cu privire la surpriza pe care o pregatim si sa dai share bannerului de campanie.

Intra in data de 1 iunie pe site si bucura-te de surprizele  pe care ti le-am pregatit cu drag si cu mult entuziasm!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie