Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Si vedetele se dau in vant dupa Quinny Moodd!

Atunci cand esti parinte si cauti produse pentru puiutul tau, este foarte probabil sa te lovesti de o problema comuna parintilor grijulii: care produs, din sutele de modele disponibile pe piata, este cel potrivit pentru micutul meu? "La ce sa fiu atent cand aleg un carucior", "Ce trebuie sa aiba un patut pentru a fi alegerea potrivita?", "Cum aleg un interfon pentru bebe?" sunt doar cateva din intrebarile pe care majoritatea parintilor si le pun atunci cand incep marea cautare. La Bebebliss ne-am propus sa venim in ajutor parintilor aflati in dileme si sa va oferim sfaturi si sugestii atunci cand cautati produse pentru bebelusi.

De data aceasta ne-am propus sa va oferim cateva detalii referitoare la unul dintre cele mai apreciate carucioare in randul vedetelor internationale si anume Caruciorul Quinny Moodd, carucior nou nascuti . Aflat pe lista unor nume recunoscute international, precum Gisele Bundchen, Kim Kardashian sau Selma Blair, Caruciorul Moodd face furori si la noi in tara si reprezinta un punct de atractie pentru cei care cauta produse pentru copii si un punct de referita pentru specialistii in puericultura.

De ce sa alegi Caruciorul Moodd Quinny?

Mai mult decat un carucior fashion, stilat, functional si sofisticat, Moodd Quinny e deasemenea si un carucior sport reprezinta mixul perfect intre design si functionalitate si este extrem de apreciat datorita elementelor inovative care il pun in evidenta. In acest sens, este important sa stii ca Moodd Quinny dispune de caracteristici inteligente precum tapiterie care absoarbe socurile, depliere automata sau pliere simpla, aspecte extrem de importante atunci cand analizezi un carucior. In ceea ce priveste caracteristicile Caruciorului Moodd, iata de ce acesta poate reprezenta alegerea potrivita si pentru tine:
- Caruciorul dispune de sistem de depliere automata si este dotat cu un amortizor special, ceea ce inseamna ca il vei putea deplia usor, indiferent de forta ta
- Este un carucior usor, care poate fi luat cu usurinta in calatorii
- Moodd Quinny este un carucior reversibil, astfel ca cel mic poate fi pozitionat cu fata catre mami sau tati, dar si cu fata catre directia de mers
- Caruciorul poate fi inclinat in diferite pozitii, chiar si in pozitie de somn orizontala, ceea ce inseamna ca puiul tau se poate odihni linistit in timpul plimbarilor
- Moodd dispune de parasolar cu protectie UV 50+, cos mare pentru accesorii, suport reglabil pentru picioruse, maner reglabil in inaltime, roti detasabile si prevazute cu suspensii.

Vedete care au ales Caruciorul Moodd Quinny

Apreciat la nivel international, atat pentru design cat si pentru functionalitate, Moodd Quinny a ajuns sa fie prezent in casele multor vedete de talie mondiala. Iata care sunt vedetele care au ales pentru copilasii lor Caruciorul Moodd:
1. Gisele Bundchen - fotomodel, actrita si producator extrem de cunoscut in intreaga lume, Gisele a devenit cunoscuta atat pentru prestatiile ei in cadrul Victoria Secret, cat si pentru rolurile secundare din filmele Taxi (2004) si The Devil Wears Prada (2006). Casatorita cu Tom Brady din 2009, Gisele are doi copii: un baietel pe nume Benjamin si o fetita pe nume Vivian. Surprinsa in una din desele plimbari cu cei mici, Gisele a ales Moodd Quinny pentru confortul celor mici.

gisele bundchen carucior modd

 2. Kim Kardashian - cunoscuta in intreaga lume pentru show-ul care a facut-o faimoasa, Keeping Up with the Kardashians, Kim are o singura fetita, pe North West, impreuna cu rapperul Kanye West. De cele mai multe ori, in plimbarile in care nu o poarta pe cea mica in brate, vedetele ies la plimbare cu Moodd de la Quinny, acesta fiind un produs extrem de confortabil si pentru micuta lor.

kim kardashian carucior moodd

3. Selma Blair - o actrita de teatru si film extrem de cunoscuta in intreaga lume, Selma este astazi un simbol al filmelor americane de succes. Mamica extrem de devotata si implicata activ in tot ceea ce inseamna cresterea si educatia copilului, Selma a ales pentru unicul sau fiu, Arthur Saint Bleick, Caruciorul Moodd Quinny pe care il utilizeaza in majoritatea plimbarilor in aer liber.

selma blair quinny mood

Suntem curiosi... pe tine ce te-ar determina sa alegi Carucior Moodd Quinny?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie