Saniuta – vedeta iernii

Inca de la primii fulgi de zapada cazuti copii se pregatesc de activitatile de iarna. Prima pe lista este saniuta, o vedeta a iernii de sute de ani incoace. Trebuie sa recunoastem ca si noi adultii oftam dupa plimbarile cu sania din copilarie. Astfel nu e de mirare ca si micutii nostri au aceleasi pretentii in materie de distractia iernii. Totusi intrebarea ramane: ce saniuta sa alegem pentru copilul nostru?

Sanie Duo Max cu Sac ImblanitSaniuta din lemn

Cu totii ne amintim de sania de lemn pe care am avut-o in copilarie. Ei bine modelele de sanie de lemn din ziua de astazi nu difera foarte mult de cele din copilaria noastra. Cateva elemente de comoditate si utilitate a fost dezvoltate insa ca design saniuta ramane aceeasi cu care ne-am obisnuit. Daca doriti o astfel de saniuta trebuie sa stiti ca majoritatea modelelor vin cu spatar pentru cel mic si chiar cu sac imblanit, pentru ai tine copilului de cald atunci cand este plimbat.

Multe modele de saniute din lemn sunt pliante si pot fi usor depozitate sau mutate. Astfel atunci cand vreti sa plecati la munte, impreuna cu micutul vostru, in masina incape linistit o saniuta plianta.

Alpen Gaudi - Sanie SpaceSaniuta din plastic

Saniuta din plastic face parte din gama noua de saniute existente pe piata. Chiar daca multii se gandesc ca plasticul nu este rezistent, trebuie sa stiti ca aceste saniute au dat dovada de o rezistenta incredibila chiar si atunci cand au fost folosite pe partii sau drumuri accidentate. Dotate cu functionalitati precum frane sau volan, aceste saniute si-au gasit usor cumparatori dornici de distractie. Cu ajutorul saniei cu volan si frane cel mic poate experimenta distractia si responsabilitatea intr-un singur produs. Aceste saniute au de obicei o capacitate mai mare, de chiar 3 persoane. In aceasta categorie intra si saniutele pentru partii sub forma de ski sau placa de snowboard ori a unor discuri.

 

Hamax - Sanie gonflabila TornadoSanie gonflabila

Atunci cand vorbim de o sanie gonflabila trebuie sa subliniem principala caracteristica a acesteia: viteza. Fabricata dintr-un material usor cu perna de aer, saniuta este extrem de usoara. Toate modelele au incorporate manere de sustinere iar virajul se poate efectuat extrem de usor, prin simpla modificare a centrului de greutate.

Producatorii au incercat sa alcatuiasca o sanie usoara, fiabila si distractiva. Fundul saniei cu canaluri ce ajuta la pastrarea directiei si designul compact confera o stabilitate si un control suplimentar.

 

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Google Plus
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.