Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Prichindelul tau - vedeta iernii

Cu siguranta cu ocazia sarbatorilor de iarna ai adunat o multime de amintiri simpatice cu micutii tai. Vrem sa le vedem sa le vedem si noi si sa facem din prichindelul tau vedeta asa ca dam startul la un nou concurs pe Facebook!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concursul Bebebliss este sa impartasesti cu noi poza preferata cu rasfatatul sau rasfatatii familiei. Ati fost impreuna la sanius? Perfect! Trimite-ne o poza cu prichindelul pe sanie. Bebe s-a bucurat de primul lui brad de Craciun sau de intalnirea cu Mosu? Impartaseste cu noi poza! Nu conteaza tema, locul sau varsta copilasului. Poti incarca orice fotografie care iti este draga.

Adauga si tu poza cu prichindelul tau si fa-l vedeta sau castiga premii !

Vedeta Iernii

Cum poti participa la concurs

  1. Intra pe pagina de Facebook Bebebliss
  2. Da click pe Fotografie/Clip video pe wall-ul Bebebliss
  3. Incarca fotografia cu prichindelul tau si da-ti un tag, pentru ca toti prietenii tai sa iti vada mica vedeta.

Cum se va desfasura concursul Concursul incepe in data de 07 ianuarie si va dura doua saptamani, pana in data de 21 ianuarie, 2015. In data de 22 ianuarie vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org.

Atentie parinti!

  1. Fotografia pe care o incarci pe wall-ul Bebebliss trebuie sa fie cu prichindelul tau si sa iti apartina!
  2. Odata ce ai incarcat fotografia, esti de acord sa ne cedezi drepturile de utilizare asupra acesteia pentru a o folosi pe pagina noastra de Facebook, ca poza de cover.
  3. Adevarul este ca ne incanta multimea de poze cu prichindei primite, dar trebuie sa va aducem la cunostinta faptul ca pentru fiecare participant va fi luata in considerare o singura fotografie.

Ce poti castiga !

  1. Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul siteului random.org va primi ca premiu acest aspirator nazal, numai bun in sezonul rece.
  2. Pentru ca, cu siguranta toti copilasii sunt adorabili in pozele primite, vrem sa-i facem vedete pe wall-ul Bebebliss. Astfel primele 3 poze care primesc cele mai multe like-uri + inca 2 poze care vor fi alese de catre colectivul Bebebliss vor primii titlul de "prichindelul saptamanii" iar poza lui va sta 1 saptamna intreaga pe coperta paginii noastre de Facebook. Fiind vorba de cinci copilasi, vom avea 5 saptamani cu coperti deosebite :)

Participa la concurs!

  Concurs promovat pe: eConcursuri, Concursuri-Online si Concursurile.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie