Patut pliant – cum il instalam?

Patutul pliant este dedicat parintilor care calatoresc des impreuna cu micutii lor dar si celor care se confrunta cu lipsa de spatiu acasa. Usor de montat si manevrat, patutul pliant a devenit rapid un articol indragit de parintii de pretutindeni. Fata de patutul din lemn, un patut pliant aduce mai multe functionalitati si beneficii parintelui si copilului. Despre toate aceste functionalitati o sa vorbim in cele ce urmeaza.

Cangaroo - Patut pliabil cu vibratii Funny Dreams

Patut pliant – acesorii si functionalitati

In gama de  patuturi pliante gasim patuturi cu  functionalitati precum sistem de leganare, functie de vibratii, lampa de veghe si chiar cutiuta muzicala cu cantece de leagan.

Majoritatea patuturilor pliante au incorporata o masuta de infasat, saltelua ce poate fi asezata pe doua nivele (in functie de varsta copilului), puncte de sustinere pentru o stabilitate perfecta, rotii pentru a putea fi manevrat mai usor, buzunare pentru depozitare si multe altele.

Doar din aceasta insiruire de functionalitati putem sa ne dam cu usurinta seama de ce aceste patuturi pliante sunt la o mare cautare.

Cum instalam un patut pliant?

Fiecare patut pliant are un manual de instructiuni in care puteti gasi modalitatea de instalare. Fata de patutul din lemn aceste patuturi pliante nu sunt greu de instalat. Totusi cel mai bine este sa vedeti exact cum se instaleaza un patut.

 

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Google Plus
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.