Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concurs - castiga un monitor de respiratie Snuza

Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa se asigure de sanatatea bebelusului lor. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu Monitor de respiratie Hero de la Snuza, un aparat extrem de folositor si util in cazul bebelusilor.

Concurs Snuza bun

Acest monitor portabil are rolul de a monitoriza respiratia bebelusului si de a avertiza parintii atunci cand nu se detecteaza nici o miscare de respiratie a bebelusului timp de 20 secunde. Cu ajutorul acestui produs, scade riscul Sindromului Mortii Subite la Sugari, iar tu, ca parinte, poti sa stai linistit ca cel mic respira in mod adecvat. In cazul in care nu detecteaza miscari din partea micutului, Monitorului de respiratie - Hero de la Snuza va emite vibratii usoare care sa il ajute pe bebelus sa isi revina. De asemenea, acest aparat emite o avertizare sonora pentru a-i alerta pe parinti in cazul unor probleme de respiratie a bebelusului.Sanatatea bebelusului nostru conteaza!

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Snuza
2. Da share acestei postari
3. Lasa un comentariu la aceasta postare

Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta.
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 22 aprilie si va dura doua saptamani, pana in data de 5 mai 2015. In 6 mai vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al monitorului de la Snuza.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un Monitor de respiratie Hero de la Snuza. Acest aparat are rolul de a-i alerta de parinti in cazul in care bebelusul nu mai respira, scazand astfel riscul aparitiei Sindromului Mortii Subite la Sugari. Acest monitor a fost premiat de Chairpersons Award in 2009 si este apreciat de parinti din intreaga lume.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este Monitorul de respiratie Hero de la Snuza se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului.

Mult succes!

 

Concursul s-a incheiat, iar castigatorul ales prin tragerea la sorti cu ajutorul site-ului random.org este Gavril Dana Tatiana

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie