Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Orice iti doresti, de la Bumbo primesti!

A venit primavara! Mireasma de copac inflorit, caldura placuta a soarelui, albastrul limpede al cerului, toate ne fac sa zambim si sa fim fericiti. Pentru ca ne dorim sa participam si noi la bucuria voastra, a clientilor si prietenilor nostri, v-am pregatit un nou concurs minunat! De data aceasta, premiul vine de la Bumbo, care ne incanta de fiecare data cu produsele minunate pentru cei mici.

Daca pana acum am ales noi premiul pentru tine, de data aceasta regulile s-au schimbat: tu iti alegi premiul, noi ne asiguram ca ajunge la tine. Iata ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca micutul tau are sansa de a se bucura de produsul preferat de la Bumbo:

  • Devino fanul Bebebliss pe Facebook (like paginii https://www.facebook.com/Bebebliss.ro)
  • Devino fanul Bumbo Romania pe Facebook (like paginii https://www.facebook.com/bumboromaniaro)
  • Da un share pe profilul tau personal banner-ului de concurs (asigura-te ca este public pentru ca noi sa putem verifica)
  • Lasa-ne un comentariu (pe pagina de Facebook, la postarea banner-ului) in care sa apara link-ul produsului preferat din gama Bumbo de pe site-ul nostru, www.bebebliss.ro, si numele tau. Comentariile trebuie postate pana in data de 06.04.2014, ora 23.59.

Castigatorul va fi selectat in data de 07.04.2014, cu ajutorul site-ului random.org si va fi anuntat in ziua respectiva pe pagina noastra Facebook!  Premiile vor fi trimise prin curierat rapid, costurile fiind suportate de catre organizatorul concursului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a firmei de curierat, premiile vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.  Se va extrage un alt castigator daca:

  • persoana selectata nu indeplineste conditiile de participare la concurs (in momentul tragerii la sorti nu are distribuit pe pagina personala de Facebook bannerul concursului, respectiv nu a dat like paginilor Bebebliss si Bumbo)
  • persoana selectata nu a folosit in comentariu un link catre un produs Bumbo de pe site-ul www.bebebliss.ro
    persoanele castigatoare nu isi vor revendica premiul in termen de 10 zile de la extragere.

concurs bumbo

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie