Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Nuna te premiaza cu un voucher de 200 lei

Bebebliss organizeaza un nou concurs, in colaborare cu Nuna, unul dintre cele mai iubite brand-uri din intreaga lume. Compania este apreciata la nivel mondial pentru faptul ca reuseste sa imbine fiabilitatea cu simplitatea si eficienta cu eleganta. In plus, chiar si vedetele de la Hollywood folosesc produsele Nuna, datorita design-ului lor fin, simplu si totodata deosebit.

nuna

Premiu:

Ce poti castiga la concursul Bebebliss? Ei bine, premiul va fi un Voucher in valoare de 200 de lei, pe care il vei putea folosi la achizitionarea oricarui produs Nuna. Fie ca optezi pentru caruciorul ultracompact PEPP, pentru patutul pliabil Sena sau pentru oricare alt produs Nuna iti este pe plac, Voucher-ul nostru te va ajuta sa te bucuri de produsul ales la un pret mai mic!

Conditii pentru participare:

  1. Da like paginii Nuna Romania
  2. Da like si share la cat mai multe postari care contin o poza cu un produs Nuna si cuvantul "Concurs",  de pe pagina de Facebook a Bebebliss.

Atentie!!! Vom posta zilnic pe pagina noastra cate un produs Nuna, iar fiecare like si share nou la o postare inseamna o sansa in plus la premiu. Spre exemplu, un participant care a dat like & share la 5 postari, va avea 5 sanse, in vreme ce un participant care a dat un singur like, va avea o singura sansa.

Perioada de desfasurare:

Concursul incepe astazi, 22 ianuarie si va dura pana duminica, 01 februarie. Norocosul castigator va fi selectat luni, in data 02 februarie cu ajutorul random.org.

Informatii suplimentare:

Concursul in care marele premiu este un Voucher de 200 de lei pentru produsele Nuna, se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Important! - Fiind vorba de un voucher oferit de Nuna Romania, acesta este valabil doar la achizitionarea unui produs din gama Nuna, are valabilitate de 1 luna si nu poate fi schimbat in cantravlaorea in lei.

 

Va dorim mult succes!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie