Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Mobilier transformabil Sonic - o investitie pe termen lung

Alegerea unui patut perfect pentru puiul tau este extrem de importanta, daca stam sa ne gandim ca un nou-nascut isi petrece majoritatea timpului in patut. O asemenea alegere nu trebuie facuta in graba ci ar fi bine sa ti cont de mai multe aspecte inainte de a te decide ce patut vrei sa achizitionezi.

Pentru parintii care gandesc pe termen lung si nu vor sa schimbe mobilierul pe masura ce bebe creste, producatorii din domeniu au lansat o varianta de patut putin diferita si anume: patutul transformabil. Dupa cum spune si numele sau, acest patut se poate transforma si in pat de adolescent, birou sau dulapuri cu picioare.

mobilier transformabil sonic color

Patut transformabil - avantaje

Vesel colorate si cu mult spatiu de depozitare, aceste patuturi transformabile au incorporate toate elementele de care ai nevoie in camera lui bebe. De la masuta de infasat la patut cu 3 nivele pentru saltea pana la sertare si rafturi, atat de necesare in camera micutului.
Partea interesanta a acestui tip de patut este faptul ca el poate fi transformat in mobila pentru camera puiului tau pe masura ce acesta creste.

patut transformabil sonic color

Mobilier transformabil Sonic de la Bertoni

Printre cele mai apreciate patuturi transformabile se numara patutul Sonic de la Bertoni. Disponibil pe o gama variata de culori acest patut transformabil  Sonic Color este alegerea ideala datorita numarului larg de combinatii intre elemente ceea ce ofera o mare oportunitate de a crea propriul decor pentru camera puiului tau.
Patutul transformabil Sonic, de la Bertoni, este fabricat din lemn si ofera un numar mare de combinatii printre care : pat de adolescent, birou, dulapuri cu picioare sau noptiera.

Acesta are 3 niveluri pentru saltea si doua pentru grilaj, ce se blocheaza automat in pozitia superioara. Fata de alte patuturi Sonic ofera si 2 saltele pentru patut bebe si pentru pat adolescent.
Investitia in acest patut se va amortiza destul de repede daca stam sa ne gandim ca bebe poate sa foloseasca mobilierul si dupa ce a crescut.
Un alt beneficiu al acestui tip de patut este legat de faptul ca puiul tau se va obisnui cu el si ii va fi mai usor sa treaca de la patut copii la patut adolescent, fiind deja familiarizat cu mobila din camera lui.

dulap sonic color

Pe langa patutul transformabil producatorii iti aduc si piese complementare pentru intregirea camerei micutului tau. Dulapul din lemn Sonic Color vine in completarea mobilierului si impreuna formeaza un concept unitar pentru camera puiului tau.

Dulapul dispune o usa, un sertar la partea inferioara, o polita cu 3 nivele, si o unitate separata cu 2 polite si umeras. Extensia exterioara poate fi mutata pe oricare parte de dulapului, in functie de nevoile si locul din camera micutului tau.

Acest dulap poate fi usor asamblat impreuna cu piesele de la patutul transformabil Sonic astfel incat sa iti creezi propria camera de bebe si apoi de adolescent.

Mobilierul transformabil este la moda datorita functionalitatilor multiple de care da dovada dar si datorita calitatii si eficientei sale de a multumii toate gusturile dar si nevoile parintilor si copiilor.

Acest mobilier transformabil este disponibil pe mai multe culori astfel incat sa il puteti asorta usor cu restul casei, si este cea mai buna alegere din sectorul camere copii .

Mai multe modele de mobilier transformabil gasesti aici.

 

 

 

 

 

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie