Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum sa alegem un scaun de masina potrivit pentru copii

Parintii se intreaba de multe ori care scaun auto este cel mai potrivit dintre multimea celora existente pe piata. Adevărul este ca cel mai bun scaun auto este unul care se potriveşte vehiculului dumneavoastră, bugetului dumneavoastră, copilului dvs. şi cel care se poate utiliza în mod corespunzător de fiecare dată când faceti plimbari cu masina.

Alegerea unui scaun auto copii sigur

Toate scaunele auto de pe piata indeplinesc accident standarde de siguranta , astfel incat orice scaun auto cumperi  este punct de vedere tehnic in conditii de siguranta. Totusi nu lasati acest lucru sa fie o regula si verificati inainte de a achizitiona un scaun auto copii ce fel de standarde de siguranta indeplineste. Acest lucru nu este valabil pentru scaune auto second-hand sau scaune auto bebe  cumparate cu mai multi ani in urma, care poate au fost proiectate pentru a satisface standardele invechite sau poate au fost deteriorate intr-un accident.
Chiar daca un scaun auto indeplineste standardele guvernului poate prezenta in continuare probleme de siguranta in cazul in care nu este instalat sau folosit corect. Alege scaunul auto potrivit pentru kilogramele copilului tau este cea mai buna alegere pentru siguranta copilului tau.Pentru un copil ceva mai marisor poti opta lejer pentru un scaun auto 9-36 kg .

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie