Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum ingrijim pielea bebelusului?

Stim cu totii cat de delicata este pielea copilului, tocmai de aceea aceasta are nevoie de o ingrijire suplimentara. In primele luni de viata pielea copilului tau are nevoie de o ingrijire speciala, mai ales in zona scutecului. In continuare va prezentam cateva indicatii pentru o buna ingrijire a pielii copilului tau.

Atunci cand se nasc copii au o nunata rozalie a pielii, aceasta fiind extrem de sensibila si subtire. Aceasta sensibilitate a pielii se va mentine pana in jurul varstei de doi ani, atunci cand pielea copilului va incepe sa se maturizeze.

Ce nu sti despre pielea copilului tau

Sensibilitatea pielii copilului tau este de 5 ori mai mare fata de sensibilitatea pielii tale. Acestu lucru inseamna o atentie sporita la factorii de mediu precum vantul, ploaia, razele soarelui. O atentie deosebita trebuie avuta si la factorii chimici, din produsele pe care le utilizezi. Pielea copilului se usuca mult mai repede decat pielea noastra. Trebuie sa folosesti produse special create pentru copii si sa ii hidratezi pielea de mai multe ori pe zi.

Baita

In timp ce baita trebuie sa fie un ritual zilnic, spumantele ar trebui sa fie tinute departe de cadita bebe. Acestea usuca pielea si contin insa substante alcaline care pot afecta pielea copilului.

Incearca sa folosesti produse speciale pentru copii. Exista pe piata sapun pentru copii care contine creme hidratanta, nu usuca pielea si au un PH neutru. Dupa baita folositi un ulei pentru hidratarea pielii copilului tau!

 

Mother Massaging BabyHidratare

Este foarte important sa folosesti produse de hidratare recomandate de medicul pediatru. Nu orice crema este benefica pentru pielea puiului tau. Cremele si lotiunile obisnuite nu sunt recomandate deoarece pot da unele reactii alergice sau pot provoca iritatii.Cometice bebe bio , pot sa fie cea mai buna varianta.

Din cauza scutecelor, pielea copilului poate dezvolta anumite iritatii iar in astfel de cazuri este recomandat sa folosesti numai produse naturale, cum ar fi crema de galbenele sau baita in ceai de musetel. Evita uleiurile, pudrele sau orice alt produs din comert mai ales daca acestea nu au recomandarea medicului.

plaja-home

Razele soarelui si pielea copilului

Pana la varsta de 1 an este indicat ca cei mici sa fie feriti pe cat posibil de razele soarelui. Folositi parasolarul de la carucior si evitati orele de amiza cand soarele straluceste pe cer. Dupa aceasta varsta puteti sa folositi crema de protectie solara speciala pentru copii alaturi de palariuta, ochelari de soare sau alte articole care tin razele de soare departe de pielea micutului tau.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie