Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cu burtica la vedere - vedete care au pozat nud

O femeie insarcinata are in jurul ei o aura stralucitoare si un zambet cald. Toate aceste elemente se observa cu usurinta in cazul tuturor femeilor gravide insa mai cu seama in cazul vedetelor. Cum tot globul este atent la sarcina lor multe opteaza pentru o sedinta foto in care sa arate intregii lumi cat de frumos este corpul unei femei atunci cand poarta un bebe in burtica. Iata cateva vedete internationale care au renuntat la haine si inhibitii si au facut cunostinta lumii cu burtica lor.

420

 

Shakira

Fara doar si poate sarcina Shakirei a tinut prima pagina a ziarelor si revistelor inca de la primul semn de burtica. Desi este o artista mai conservatoare, Shakira a decis sa isi arate burtica abia in luna a 9a. Alaturi de ea a pozat si iubitul si tatal copilului ei, cunoscutul fotbalist Gerard Pique.

 

421

Demi Moore

Sexy si increzatoare actrita a fost printre primele artiste care au pozat insarcinata si goala pentru coperta unei reviste in anul 1991. Artista arata fenomenal si astazi, la varsta de 50 de ani, dupa 3 nasteri.

 

422

Britney Spears

Mamica a doi baietii cantareata a pozat nud si insarcinata de 2 ori pentru o cunoscuta revista de peste ocean. Acesta a renuntat cu usurinta la inhibitii si a aratat intregii lumi burtica ei frumoasa.

 

christina-aguilera-gravida

Christina Aguilera

Mamica Christina Aguilera a pozat nud in anul 2008 atunci cand era insarcinata cu primul ei copil. Pozele au aparut intr-o cunoscuta revista iar zvonurile vorbesc de un onorariu imens pentru artista. Stim doar ca doar oentru primele poze ale copilului cantareata a primit peste 1,5 milioane de euro. 

Mariah Carey

Chiar daca a ramas insarcinata la varsta de 40 de ani Mariah Carey nu a ezitat la invitatia de a poza nud pentru coperta unei reviste. Insarcinata cu gemeni artista s-a plans de o sarcina grea si epuizanta pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina. Totusi artista a aratat exceptional in pozele nud fara sa arate oboseala sau noptile nedormite din cauza sarcinii dificile.

Jessica Simpson

Daca la prima sarcina artista s-a ingrasat cu aproape 32 de kg si nu a vrut sa pozeze nud iata ca la cea de-a doua sarcina Jessica Simpson si-a luat inima in dinti si a pozat pentru revista ELLE. Ei bine chiar daca timp de luni de zile a incercat sa dezminta zvonul sarcinii artista a decis sa impartaseasca lumii bucuria din viata ei printr-un pictorial nud.

428

Claudia Schiffer

Un tipar al frumusetii feminine a fost si este modelul Claudia Schiffer. Astfel nu este de mirarea ca modelul a ales sa pozeze nud si insarcinata pentru coperta revistei Vogue in anul 2010. Artista are 3 copii, un fiu si doua fice, insa corpul ei ramane un model pentru multe femei.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie