Copilul tau, mini-vedeta

Pentru ca am tot primit in ultimul timp poze cu bebelusi si copii  pe Facebook , mamicile rugandu-ne sa le folosim in postarile noastre,  ne-am gandit “sa dam sfoara in tara”.
Asa ca, anuntam oficial, ca vrem cat mai multe poze!  Vrem sa vedem cei mai “mumosi”, dragalasi si scumpici bebelusi si copii!

copilul tau mini vedet

copilul tau mini vedeta

Pozele urcate pe wall-ul nostru vor fi folosite de noi si vor aparea treptat, in ordinea in care au fost trimise, sub forma de postari pe pagina de Facebook a magazinului Bebebliss.
Pentru ca o poza sa poata fi folosita in postarile noastre, aceasta trebuie sa fie cat mai clara. Desi copilasii sunt cu totii frumosi si speciali, si am vrea sa folosim toate pozele, nu vom putea utiliza pozele neclare sau care sunt facute in cadre nepotrivite sau alaturi de alte persoane (cu exceptia lu’ mami si lu’ tati). Pozele care nu vor fi folosite pentru postari vor fi urcate intr-un album special pe pagina noastra de Facebook.

Asteptam sa urcati pozele direct pe wall-ul nostru  (goo.gl/vvnxNz)  si nu ca si mesaj sau comentariu.

Urcand pozele pe wallul nostru va dati acordul ca pozele sa fie folosite de noi pentru postarile de pe Facebook si confirmati ca aveti drept de autor asupra acelor poze.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Google Plus
  • Email
  • RSS

5 comments on “Copilul tau, mini-vedeta

  1. mariana on said:

    bebelina Maya

  2. musat denis alin on said:

    Buna sunt Denis si am 6 luni vreau sa apar si eu in revisat multumesc pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.