Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concursul costumelor de Halloween la Bebebliss!

Asa cum v-am obisnuit deja, la Bebebliss incercam sa va suprindem cu premii si concursuri cu fiecare ocazie pe care o avem. Nu puteam deci sa ratam Halloween-ul, o sarbatoare americana care, de cativa ani, este extrem de apreciata si in tara noastra.

Fiind o sarbatoare de origine celtica, Halloween-ul are loc in fiecare an in noaptea de 31 octombrie. Desi la noi Halloween-ul este considerat o sarbatoare a copiilor care iubesc sa se costumeze, in realitate sarbatoarea a fost influentata de numeroase culturi de-a lungul secolelor si are diferite semnificatii.  In acest sens, sarbatoarea este cel mai des asociata cu festivalul celtic Samhain (sfarsitul verii). Celtii vechi credeau ca granita dintre lumea noastra si lumea de dincolo este slabita in ziua de Samhain, astfel ca, spiritele, fie ele bune sau rele, pot sa o traverseze. Pentru a indeparta spiritele rele, oamenii au ajuns sa poarte costume si masti care de care mai ciudate si mai interesante.

Odata cu raspandirea religiei crestine in intreaga lume, ziua de 1 noiembrie a fost decretata de catre Biserca Romano-Catolica zi de sarbatoare crestina, fiind ziua in care se sarbatoresc toti sfintii (“All Hallows Even – seara tuturor sfintilor”, aceasta fiind si originea cuvantului de astazi).

Pentru ca stim cat de entuziasmati sunt cei mici atunci cand vine vorba despre costume, dovleci sculptati si povesti spuse la lumina lumanarii, ne-am propus sa le oferim sansa de a fi vedete si pe pagina de Facebook Bebebliss si sa castige premii cu ajutorul costumelor de Halloween!

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?
Lucrurile functioneaza foarte simplu, cum deja stii daca ai mai participat la concursurile noastre:
1. Devino fanul nostru pe Facebook (like aici)
2. Devino fanul Bright Starts Romania pe Facebook (like aici)
3. Posteaza pe pagina Bebebliss de Facebook o imagine cu micutul tau constumat pentru Halloween (imaginea va fi ulterior postata intr-un album dedicat concursului, unde va putea fi votata)
4. Tag 3 prieteni pe imaginea postata pe pagina noastra
5. Share banner concurs pe contul/pagina ta de Facebook.
concurs hallowen
Gata, te-ai inscris si poti fi unul din fericitii castigatori!

Cine si ce castiga?
Pentru concursul costumelor de Halloween din acest an v-am pregatit 2 premii care constau in cate o lampita muzicala cu proiector de la Bright Starts (care poate fi vizualizata aici)! Primul castigator va fi persoana care reuseste sa adune cele mai multe like-uri la imaginea postata pana in data de 9.11.2014 (inclusiv). Este important de retinut faptul ca persoanele care au mai castigat un premiu la concursurile Bebebliss prin strangerea celui mai mare numar de like-uri nu se mai incadreaza in aceasta categorie. Si pentru ca ne dorim ca toate persoanele inscrise sa aiba sansa de a castiga un premiu, cel de-al doilea castigator va fi selectat prin tragere la sorti (cu ajutorul random.org).
Castigatorii vor fi anuntati in data de 10.11.2014 , in jurul pranzului, pe pagina Bebebliss de Facebook, deci fiti pe faza!

Livrarea premiului se va face prin curierat rapid, costurile de transport fiind suportate de catre organizatorul concursului. In cazul in care adresa de livrare a premiilor se afla in afara razei de acoperire a firmei de curierat, premiilor vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu ala firmei de curierat.
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a extrage alt castigator daca persoana selectata nu a respectat toate conditiile pentru inscrierea in concurs sau daca persoana castigatoare nu isi revendica premiul in termen de 10 zile de la extragere.

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie