Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concurs - Ce ai scrie azi in cartea bebelusului?

Incepem toamna cu un nou concurs organizat impreuna cu prietenii nostri de la revista online  Cool-Baby. Acest concurs va avea ca premiu un album care, in timp, se va dovedi a fi o amintire pretioasa nu doar pentru copil ci si pentru intreaga familie. In acest album special vei putea completa evenimetele principale din viata micutului tau, vei putea adauga poze sau lipi alte obiecte mici, importante pentru micutul tau, ce ii vor aminti de un anumit eveniment.

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Cool Baby
2. Like la Bebebliss
3. Da share acestei  postari
4. Raspunde pe Facebook intr-un comentariu la intrebarea "Ce ai scrie azi, intr-o fraza,in cartea bebelusului?"

Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentariile scrise la postarea principala a concursului .
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 7 septembrie 2015 si va dura pana in data de 21 septembrie 2015.

Ce si cum poti castiga

Premiul acestui concurs consta in albumul intitulat sugestiv "Cartea bebeblusului".  In acest album vei putea strange la un loc, imagini, vorbe, povesti...cu alte cuvinte amintiri, ce il au ca erou principal pe micitul sau micuta ta.
Ce frumos ar fi, ca peste ani, sa gasesti intr-un singur album amintiri precum poza de la prima baita, arborele genealogic cu pozele bunicilor, parintilor, fratilor. Vei putea recitit versurile cantecelului preferat sau iti vei aminti de povestea de noapte favorita.

Chiar daca copilasul tau nu mai este bebelus, nu e prea tarziu sa te apuci sa completezi un astfel de album atat timp cat iti mai amintesti evenimentele principale din viata lui si ai cateva poze la indeamana pe care le poti lipi in sectiunile corespunzatoare.

In data de 22 septembrie  vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru pentru a desemna castigatorul acestui album, si il vom anunta pe pagina noastra de Facebook.

Informatii suplimentare

Concursul in care premiu este albumul "Cartea bebelusului" se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului.
Mult succes!

Notificare

Concursul a luat sfarsit, iar castigatoarea a fost desemnata d-na Mihaela Durac, pe care o rugam sa ne comunice pe adresa contact@bebebliss.ro adresa si un numar de telefon pentru a putea livra premiul.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie