Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce vedete devin mamici in 2013?

Potrivit calendarului chinezesc anul acesta este anul sarpelui, un an benefic pentru familie si prosperitate. Nu stim daca si vedetele au tinut cont de acest lucru insa in acest an avem cateva personalitati importante in lumea mondena care vor deveni mamici.

kate-middleton-pregnant-pictures
Kate Middleton

Ducesa de Cambrige este cea care ocupa primul loc in topul viitoarelor mamici a anului 2013. Curtea regala a anuntat sarcina lui Kate la inceputul lunii decembrie iar ducesa a petrecut cateva zile bune in spital din cazua greturilor matinale.
Ducesa ar trebui sa aduca pe lume viitorul mostenitor al tronului la sfarsitul lunii iulie. Pana in acel moment intreaga lume sta cu ochii pe frumosul cuplu iar burtica lui Kate este atent supravegheata.

In presa mondena s-au speculat multe scenarii cu privire la sarcina ducesei, ba ca ar fi gemeni ba ca sarcina are de suferit din cauza faptului ca ducesa este prea slaba si multe altele. Totusi Kate a parasit spitalul iar la ultimele ei aparitii a fost extrem de zambitoare si vesela.

Suntem curiosi ce model de carucior o sa aleaga Kate pentru viitorul print.

Pana in momentul cand Kate va aduce pe lume mostenitorul casei regale mai avem de asteptat.

reg_634.kimkardahsian.jlc.13113

Kim Kardashian

Nu este o ducesa dar este tratata ca o printesa de iubitul si familia ei, mai ales acum ca vedeta este insarcinata. Este vorba de Kim Kardashian, care a anuntat la inceputul acestui an ca ii va darui un copil iubitului ei Kanye West.

Discreta, cu privire la sarcina sa, Kim este asaltata de presa tabloida dar si brandurile care comercializeaza articole pentru copii. Astfel zvonurile spun ca vedeta isi va rontunji venitul cu aproximativ 16 milioane de dolari daca va fi de acord sa nasca in fata camerelor de filmat.

Avand in vedere ca vedete a acceptat ca nunta ei cu baschetbalistul Kris Humphries sa fie difuzata de un post tv pentru o suma asemanatoare cu aceasta nu ne-ar mira daca Kim va accepta sa fie filmata in acel moment unic.

 

 

rszffnsimpsonjessicacrebjj11291250957456

Jessica Simpson

Proaspata mamica Jessica Simpson este din nou insarcinata. La numai 6 luni de cand a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa vedeta a confirmat o noua sarcina.
Desi nu se astepta sa ramana din nou insarcinata si atat de repede, vedeta se declara  fericita si entuziasmata sa isi vada si sa isi stranga bebele in brate.Deja sa laudat pe retelele de socializare ca a achizitionat un patut de lemn pentru copilas.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie