Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga cu Bebebliss un Scaun Bumbo cu tavita!

Daca tot a venit frigul si petreceti mai mult timp in casa cu cel mic, ne-am gandit sa va facem o surpriza care sa transforme clipele cu cel mic inauntru in clipe mai frumoase. Luna noiembrie va aduce un nou concurs Bebebliss, realizat in colaborare cu Bumbo Romania.

Povestea Bumbo incepe intr-o zi de primavara a anului 1996, în Pretoria, cand Johan Buitendach ii tinea companie nepotului sau Daniell, in varsta de 7 saptamani. Inca de la acea varsta, Daniell era foarte curios si ii plăcea sa se uite in jurul lui, dar nu era suficient de maricel pentru a se putea ridica in șezut. Micutul se agata de degetele bunicului sau, care il inconjura mereu cu perne pentru a-l sustine in pozitie de sezut … dar Daniell se inclina intr-o parte si cadea aproape de fiecare data. Astfel ca bunicul Johan – inventator si mecanic – a avut o idee geniala: folosind o bucata de polistiren, el a creat un scaun pentru auto-sustinere, cu spatar si cu manere laterale care, amplasat pe podea, i-a permis lui Daniell sa stea in sezut perfect. Si iata cum s-a nascut Bumbo, scaunelul perfect pentru bebelusi!

De atunci, Scaunelul Bumbo a facut inconjurul lumii facand fericiti zeci de copii si de parinti. Astazi este unul din cele mai premiate produse pentru copii, castigand peste 8 premii internationale de profil, datorita designului sau inovativ si ergonomic care ii ajuta pe cei mic sa aiba o pozitie corecta.

Pentru ca ne sunteti dragi, dar si pentru ca apreciem devotamentul vostru fata de magazinul nostru online, va facem o surpriza si oferim cadou un Scaunel pentru bebelusi cu tavita Bumbo!

 

Cum participi?

Asa cum v-ati obisnuit pana acum, procesul este extrem de simplu si ofera tuturor persoanelor interesate sansa de a castiga un premiu care sa aduca bucurie celui mic:

  • Devino fanul nostru pe Facebook (Like paginii https://www.facebook.com/Bebebliss.ro )

  • Devino fanul Bumbo pe Facebook (Like paginii https://www.facebook.com/bumboromaniaro )
  • Lasa-ne un comentariu la bannerul de concurs in care sa ne scrii numele tau si raspunsul la intrebarea “Cate premii a castigat Scaunul Bumbo?” ( sursa de documentatie gasesti aici )

  • Da un share pe profilul tau personal de Facebook bannerului de concurs (vezi sa fie public)

Gata, te-ai inscris!

Cine castiga?

Persoanele care au lasat un comment la postarea bannerului de concurs in intervalul 12.11.2013 – 25.11. 2013 (ora 17:00) vor intra in cursa pentru Scaunul Bumbo. Premiul se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului http://random.org, iar extragerea va fi publicata pe pagina noastra de Youtube.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 26.11.2013, in jurul pranzului, atat pe blogul Bebebliss cat si pe pagina de Facebook.

Premiul va fi trimis prin curierat rapid, costurile fiind suportate de catre organizatorul concursului (Bebebliss – Magazin pentru copii). In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curieratului, premiile vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

Se va selecta alt castigator daca:
- persoana selectata nu indeplineste conditiile de participare la concurs (in momentul tragerii la sorti nu are distribuit pe pagina personala de Facebook bannerul concursului, respectiv nu a dat like paginilor de Facebook Bebebliss
, Bumbo Romania)
- persoana castigatoare nu isi va revendica premiul in termen de 10 zile de la extragere

Drept de participare:

La acest concurs au dreptul sa participe parintii, bunicii, matusile, etc, care detin un cont de Facebook si care respecta pasii necesari inscrierii in concurs. Toate persoanele care folosesc conturi duplicate sau fantoma vor fi descalificate.

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

concurs bumbo bebebliss

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie