Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga un Scaun auto Amigo Race de la Baby Design!

Primavara este, fara doar si poate, anotimpul plimbarilor si zambetelor. Ce poate fi mai placut decat un weekend la tara sau la iarba verde alaturi de puiutul tau, bucurandu-va de soare si de ciripitul pasarelelor?

Pentru ca ne dorim sa va transformam plimbarile si calatoriile in clipe frumoase, v-am pregatit, cu sustinerea Baby Design, un super concurs! Acum poti castiga un super scaun auto pentru ca cel mic sa fie in siguranta si sa se simta confortabil atunci cand iesiti la plimbare sau mergeti intr-o calatorie. Iata ce trebuie sa faci pentru a castiga un Scaun auto Amigo Race de la Baby Design:

  • Like paginii de Facebook bebebliss.ro

  • Like paginii de Facebook Baby Design / Espiro Romania

  • Alege un produs din gama Baby Design sau Espiro de pe www.bebebliss.ro si da-i share la tine pe wall

  • Lasa-ne un comment la bannerul de concurs cu numele tau si cu link-ul produsului la care ai dat share.

Gata, te-ai inscris si ai intrat in cursa pentru marele premiu!

Castigatorul va primi un Scaun auto Amigo Race de la Baby Design violet, care se potriveste atat fetitelor cat si baieteilor.

concurs amigo race

Data limita de inscriere in concurs este 31.05.2014, toate comentariile plasate dupa aceasta data fiind invalide. Castigatorul va fi selectat in data de 02.06.2014, cu ajutorul site-ului random.org si va fi anuntat in ziua respectiva pe pagina noastra Facebook! Premiile vor fi trimise prin curierat rapid, costurile fiind suportate de catre organizatorul concursului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a firmei de curierat, premiile vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

Se va extrage un alt castigator daca:

  • persoana selectata nu indeplineste conditiile de participare la concurs (in momentul tragerii la sorti nu are distribuit pe pagina personala de Facebook un produs din gama Espiro sau Baby Design, respectiv nu a dat like paginilor bebebliss.ro si Baby Design / Espiro Romania)

  • persoana selectata nu a folosit in comentariu un link catre un produs Espiro si Baby Design de pe site-ul www.bebebliss.ro

  • persoana castigatoare nu isi va revendica premiul in termen de 10 zile de la extragere.

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Mult succes tuturor!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie