Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga un carucior - Bebebliss si Chipolino te premiaza

Bebebliss si Chipolino te premiaza cu un super carucior Chipolino Swift. Cu un design modern, caruciorul Swift este dotat cu o serie de accesorii mai mult decat practice pentru orice mamica sau bebelus: suport picioare reglabil, tavita pentru parinte dar si pentru bebelus, spatar reglabil aproape de orizontala si husa de ploaie. Mai multe detalii despre acest carucior puteti gasi aici

 In functie de preferintele castigatorului, caruciorul poate fi roz au albastru.

concurs chipolino

Cum participi?

Nimic mai simplu. Urmeaza cei trei pasi de mai jos si cu un pic de noroc poti fi chiar tu castigatorul acestui practic carucior Chipolino. Concursul se desfasoara in perioada 01-14 Iulie 2013.

1. Like paginii noastre de Facebook www.facebook.com/Bebebliss.ro

2. Click pe butonul Share/Distriubuie al bannerului de concurs astfel incat sa apara pe profilul tau personal. Nu uita sa ai setat profilul public astfel incat sa putem sa vedem postarea ta.

3.Lasa un comentariu la bannerul concursului cu numele tau complet.

Gata!!! Esti inscris in concurs!

Drept de participare:

La acest concurs au dreptul sa participe toti parintii, viitorii parinti, bunici, matusi si asa mai departe. Totusi cei care folosesc conturi duplicate sau fantoma vor fi descalificati.

Castigatorii:

Premiul se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul siteului http://www.random.org/. Anuntarea castigatorului va fi facuta atat pe blogul Bebebliss cat si pe Facebook. Premiul va fi trimis catre castigator pe cheltuiala organizatorului prin firma de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare este in afara razei de acoperire a curierului, premiul se va ridica de catre castigator din cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

Se va selecta alt castigator in cazul in care:

- nu indeplineste conditiile de participare la concurs (in momentul tragerii la sorti nu are distribuit pe pagina personala bannerul concursului, respectiv nu a dat Like paginii facebook.com/Bebebliss.ro

- nu isi revendica premiul in termen de 10 zile dupa extragerea la sorti si anuntarea publica a castigatorului

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Bebebliss va tine pumnii tuturor!!!

Acest concurs este promovat si pe siteul de concursuri online

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie