Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri ideale pentru botez

Un eveniment extrem de important in viata parintilor este botezul puiului lor. De foarte multe ori, participantii la acest eveniment sau persoanele apropiate cuplului nu stiu ce cadou sa ii ofere micutului. Fie ca esti nas, bunica sau bunic, soacra sau prietena, noi iti propunem cateva idei de cadouri ce sigur nu vor da gres.

1. Carucioare copiiĀ 

Fie ca esti nas sau o peroana apropiata micutului, trebuie sa stii ca in momentul in care te decizi sa achizitionezi un carucior bebe trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. In primul rand nu cumpara un carucior fara sa stii exact care sunt gusturile si nevoile parintilor si fara a te asigura ca nu si-au achizitionat deja un carucior pentru minunea lor. Acest tip de cadou trebuie ales cu grija astfel incat sa satisfaca nevoile copilului dar si a parintilor. Daca parintii sunt activi atunci te poti orienta pentru un carucior sport, insa daca parintii calatoresc mult trebuie sa te orientezi catre un carucior care se poate plia. Optiuniile sunt multiple, iar gama de carucioare copii disponibila in magazine poate satisface orice gust si toate pretentiile.

2. Centru de activitati bebelusi

De aceste cadouri se bucura in mod direct bebelusul. El este beneficiarul acestui cadou si il poate folosi din momentul nasterii pana la o varsta mai avansata. Aceste centre activitati dezvolta functiile locomotorii ale copilului sii ii ofera un spatiu unde se poate distra intreaga zi.

3. Leagane si balansoare

Daca te-ai decis sa achizitionezi un leagan copii sau balansoar pentru bebe, atunci trebuie sa stii ca ai facut o alegere inteleapta. Un astfel de leagan copiiĀ  poate sa includa foarte multe functii interactive pentru copil si poate sa fie ajustat pentru mai multe intervale de varsta. Datorita functiei de vibrare, aceste leagane si balansoare pot ajuta in ameliorarea durerilor provocate de colici si ii pot oferi micutului clipe de relaxare si un somnic odihnitor.

4. Carusel muzical

Un carusel muzical este aproape de bebe in fiecare noapte. Daca vrei sa faci un astfel de cadou, trebuie sa te uiti la functiile pe care caruselul muzical le ofera. Acestea au functii de lumini, muzica sau lampa de veghe. Melodiile linistitoare il calmeaza pe bebe si il face sa doarma linistit.

5. Jucarii

La capitolul jucarii, gama este atat de variata incat te poti pierde cu usurinta in alegerea celui mai bun cadou. In cazul in care te-ai decis sa ii faci cadou lui bebe o jucarie, atunci este foarte important sa ii alegi o jucarie specifica varstei lui. In functie de bugetul disponibil poti alege jucarii pentru copii in functie de preferinta, varsta, design, culori si multe altele. La varsta botezului cele mai bune cadouri sub forma de jucarii sunt cele pentru dentitie.

 

6. Vouchere cadou

Daca nici una dintre ideile de mai sus nu iti surade avem o ultima varianta: vocherele cadou. Aceste vouchere cadou pot fi achizitionate pentru o suma fixa sau poti alege chiar tu care este suma pe care o vrei trecuta pe acest voucher. Poti sa ii faci cadou micutului un voucher astfel incat parintii sa poata achizitiona articolele de care are nevoie.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie