Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadou pentru proaspetele mamici si puiutii lor

Ai o prietena sau o ruda care tocmai a nascut si nu stii care ar fi cel mai potrivit cadou pe care ai putea sa il oferi? Ti-am pregatit cateva sugestii care sa te ajute sa iei o decizie. La modul ideal, ar trebui sa te interesezi ce articole a reusit mamicuta sa-si achizitioneze pentru bebelus si sa o surprinzi cu un produs pe care si-l doreste sau care ii va fi util.

 

 

Iata deci spre ce ai putea sa te orientezi:

1. Jucarii

Indiferent de relatia pe care o ai cu proaspata mamicuta, o jucarie pentru copilul este intotdeauna o alegere buna. Daca iti doresti insa ca jucaria sa fie folosita cat mai repede, iti recomandam sa alegi una potrivita bebelusilor. Orienteaza-te spre culori puternice, materiale moi (fara plus), forme usor de manevrat. Daca gasesti, alege o jucarie care scoate sunele si care dispune si de luminite - acestea sunt preferatele bebelusilor.

2. Geanta pentru mami

Un cadou practic si la foarte mare cautare este geanta mamici cu salteluta infasat sau o geanta carucior. Fabricate astfel incat sa fie extrem de incapatoare, aceste genti sunt extrem de practice atunci cand mami trebuie sa iasa din casa cu bebele. In ele incap scutece, biberoane, servetele umede si chiar salteluta de infasat.

3. Accesorii camera bebe

Un accesoriu pentru camera copilului este intotdeauna bine-venit si apreciat. Spre bucuria ta, daca te orientezi spre aceasta categorie ai de unde alege: de la lampa de veghe, carusel pentru patut, saci de dormit pana la tot felul de cutii pentru depozitare colorate care mai de care mai dragut. Asigura-te insa, indiferent de produsul ales, ca gasesti produse de calitate, in special daca bebelusul intra in contact direct cu ele (cum este sacul de dormit).

Atunci cand alegi un cadou pentru proaspata mamica gandeste-te la ceva care sa-i fie, in primul rand, util. Toti iubi ursuletii de plus si ciocolata, dar ce sa faci cu ele in toiul noptii, cand puiutul iti plange si nu mai stii cum sa-l linistesti?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie