Black Friday 2015 aduce reduceri si la produse pentru copii si bebelusi

Black Friday a luat amploare in ultimii ani si pe piata de ecommerce din Romania, iar Bebebliss.ro a fost printre primele magazine cu articole pentru bebelusi si copii care a dat importanta acestei campanii cu traditie internationala, oferind clientilor reduceri semnificative la multe dintre produsele comercializate pe site.

black friday

Reducerile fiind reale, campania s-a bucurat de mult succes in fiecare an, ceea ce ne-a supus oarecum unei provocari. Cum sa facem din Black Friday-ul de anul acest unul special?

Ei bine, anul acest ne-am decis ca pe langa discounturile pe care le vom oferi pentru produsele existente, vom pune spre vanzare produse noi ce vor fi afisate pe site incepand cu 20.11 ora 00. Aceste produse nu se vor gasi in prealabil pe site, iar pretul lor va fi cu 30-45% mai mic decat pretul normal de vanzare cat si fata de pretul altor produse similare de pe site. Din pacate insa, aceste produse vor avea stoc limitat si cu siguranta vor fi printre primele produse care vor iesi din stoc.

Asadar, mamici, tatici, bunici si matusi, daca sperati sa gasiti reduceri de preturi la carucioare, patuturi, balansoare si alte asemeni produse pentru copii cu ocazia Black Friday, fiti pe faza. Din data de 20 si pana pe 22 noiembrie, veti avea parte de reduceri reale si semnificative la o multitudine de produse, astfel incat orice ai cauta sa gasesti o oferta buna la noi pe site.

VEZI TOATE REDUCERILE

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Google Plus
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,266 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.