Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Bebebliss si BebeBrands te premiaza

Bebebliss si BebeBrands cauta pitici sa ii premieze!

Bebebliss este magazinul care va aduce concursuri interactiv si plin de premii pentru voi mamici si pitici. Ne tinem de promisiune si dam startul la un nou concurs pline de premii frumoase si colorate.

7079

Marele premiu al primaverii este Balansoar cu Vibratii Sunnyside Safari de la Bright Starts! Acest balansoar are un sezut mai mare, bebelusul avand loc de miscare si stand in acelasi timp confortabil. Jucariile au culori stridente pentru a dezvolta vederea dar si atentia copilasului iar bara pentru jucarii se detaseaza usor, oferind mamicii acces simplu la bebelus.

Toti participantii beneficiaza automat de un discount de 3% in magazinul Bebebliss!

Cum participi?

Arata-ne cat de mult iti doresti sa castigi si premiul poate fi al tau! Da like si share la pagina de concurs, apoi intra pe pagina de facebook al partenerului nostru bebebrands si ofera-le un like!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Dai like paginii noastre de facebook www.facebook.com/Bebebliss.ro

2. Sa dai click pe butonul SHARE/DISTRIBUIE al bannerului de concurs astfel incat sa apara pe profilul personal. Nu uita sa ai setat profilul astfel incat sa putem sa vedem postarea ta. Lasa un comment la bannerul concursului cu numele tau complet.

3. Intra pe pagina de facebook Bright Starts si fa cadou un like www.facebook.com/BrightStartsRomania

4. Esti inscris in concurs

Drept de participare:

La acest concurs au dreptul sa participe toti parintii, viitorii parinti, bunici, matusi si asa mai departe. Totusi cei care folosesc conturi duplicate sau fantoma vor fi descalificati.

Castigatorii:

Castigatorii premiului 1 se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul siteului random.org. Toate premiile vor fi trimise catre participanti pe cheltuiala organizatorului prin firma de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare este in afara razei de acoperire a curierului, premiul se va ridica de catre participant din cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

Se va selecta alt castigator in cazul in care:

- nu indeplineste conditiile de participare la concurs

- nu isi revendica premiul dupa extragerea la sorti si afisarea listei de castigatori

- confidentialitatea e-mailului si dreptul de a folosi imaginile trimise.

- se dau mai multe like-uri de pe pagini spam

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie