Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Bebebliss si Babymoov Romania ti-au pregatit un nou concurs

Bebebliss organizeaza un nou concurs, in colaborare cu unul dintre cele mai iubite si apreciate brand-uri, Babymoov Romania. Compania isi are originea in Franta si continua de mai bine de 15 ani sa foloseasca aceeasi formula pentru a obtine aprecierea clientilor: acordarea unei atentii deosebite calitatii produselor, inovatiilor in domeniu si respectul pentru parintele care cumpara.

Pe noi ne-a surprins placut design-ul deosebit al premiului oferit de Babymoov Romania si suntem mai mult decat fericiti sa va anuntam ca incepand de astazi, 8 decembrie, concursul a inceput! Pana pe data de 22 decembrie va asteptam sa va inscrieti, sa urmati pasii de mai jos si sa asteptati apoi tragerea la sorti. Poate minunatul Set complet pentru hranire, cel care ii incurajeaza pe micuti sa devina independenti si sa se hraneasca singuri va fi chiar al tau! Atentie: iti poti alege chiar tu setul preferat din cele 4 modele disponibile.

Premiu Babymoov Premiu Babymoov

Pasii ce trebuiesc urmati pentru castigarea marelui premiu:

  1. Sa dai like si share la postarea Bebebliss de pe Facebook. Link aici.

  2. Sa dai like paginii Babymoov Romania. Link aici.

  3. Lasa-ne un comentariu la postarea de la concurs. Link aici.

Norocosul castigator va fi selectat in data de 22.12.2014 cu ajutorul random.org, site la care am apelat si pentru concursurile din trecut.Va aducem la cunostinta faptul ca toate comentariile plasate dupa data de 22 decembrie vor fi invalide. Odata ce ai fost ales/aleasa, premiul va veni la tine prin curierat rapid, iar noi, organizatorii, vom suporta toate costurile. Daca castigatorul locuieste in afara ariei acoperite de compania de curierat, acesta este asteptat sa isi ridice premiul de la cel mai apropiat sediu al companiei.

Conditii pentru repetarea extragerii:

  1. Daca persoana care a fost desemnata castigatoare nu indeplineste TOATE conditiile de participare la concurs (like si share la postare si like paginii Babymoov).

  2. Persoana castigatoare nu isi revendica premiul in termen de 10 zile de la incheierea concursului.

Concursul in care va asteapta un premiu de la Babymoov Romania, se realizeaza conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Persoanele care s-au inscris la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Va dorim mult succes!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie