Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Bebebliss si-a schimbat infatisarea!

Ne place rozul la fel de mult ca acum 4 ani cand, cu emotie, confirmam prima comanda pe Bebebliss.ro. Iubim floricelele si norisorul care ne-a reprezentat cu atata voie buna peste tot ne va ramane mereu in suflete. Ne dorim insa sa crestem, motiv pentru care facem tot posibilul sa le oferim clientilor si prietenilor nostri cele mai frumoase experiente.

Stim cat de mult conteaza schimbarea in vietile noastre si cat de important este momentul in care decizi sa aduci o imbunatatire in viata ta. Astfel ca, ne-am propus sa dam frau liber imaginatiei si sa va oferim un nou mediu de intalnire cu produsele voastre preferate comercializate de Bebebliss, un mediu proaspat ca primul fior de aer care ne loveste dimineata cand deschidem fereastra. Asa ne-am imaginat site-ul Bebebliss atunci cand am inceput sa planificam marea schimbare: un site aerisit, care sa fie mai usor de navigat si care sa va faca sa va doriti sa va intoarceti la noi de fiecare data cand aveti nevoie de produse pentru minunile din vietile noastre, copiii.

noua infatisare bebebliss

Mai mult decat design si culoare, toate alese si plasate cu grija si atentie, noul site Bebebliss.ro isi propune sa fie mai aproape de utilizator, ajutandu-l sa ia decizia corecta in functie de nevoile si posibilitatile sale. Am adaugat categorii si filtre noi care sa va ajute atunci cand cautati un produs, dar si multe alte lucruri pe care va lasam sa le descoperiti singuri. Pentru ca un cadou aduce mai multe zambete atunci cand este o surpriza!

Este adevarat, Bebebliss s-a imbracat in straie noi pentru voi, dar noi, oamenii din spatele acestui proiect minunat, am ramas aceeiasi: mereu cu zambetul pe buze, dornici sa va oferim sfaturi si sugestii care sa va ajute si, nu in ultimul rand, fericiti sa va stim alaturi. Pentru aceasta avem nevoie de parerile voastre, de sfaturile si sugestiile cu privire la imbunatatirile pe care noul site ar putea sa le suporte.

Lansam deci o provocare! Timp de 2 saptamani, sunteti invitati, cu mic cu mare, sa ne scrieti pe pagina de Facebook parerile voastre despre noul site Bebebliss.ro. Mesaje care contin elementele preferate din site, pareri generale, elemente care ar putea fi imbunatatite, sugestii, critici, toate sunt bine-venite si asteptate. Ne dorim sa va oferim ceea ce asteptati de la noi si doar impreuna putem face acest lucru. La sfarsitul celor doua saptamani, 2 norocosi vor castiga cate un colacel de baie pentru bebelus: primul datorita comentariului lasat (cel mai pertinent si de ajutor comentariu va fi premiat), iar al doilea cu ajutorul site-ului random.org. Castigatorii vor fi anuntati luni, 08.09.2014, in jurul pranzului, pe pagina noastra de Facebook.

Spor la click-uit si descoperit! Pana data viitoare sa ne citim si auzim cu bine!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie