Bebebliss organizeaza un nou concurs. Castiga un set de cuburi de la Imaginarium

In colaborare cu publicatia Cool-Baby, Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa castige o jucarie frumoasa pentru copil. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu un set de cuburi din lemn de la Imaginarium. Cu ajutorul acestor cuburi frumos colorate copilasul va putea invata alfabetul intr-o maniera distractiva, dar si educativa.

Concurs-Cool-Baby

 

Cum poti participa la concurs


1. Like paginii Cool Baby
2. Like la Imaginarium
3. Da share acestei postari
4. Lasa un comentariu la aceasta postare
Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta.
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 15 aprilie si va dura o saptamana, pana in data de 22 aprilie 2015. In 23 aprilie vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al setului de cuburi din lemn.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un set de cuburi din lemn de la Imaginarium. Cu ajutorul acestor cuburi frumos colorate, copilul va putea invata literele alfabetului intr-o maniera distractiva, dar si eudcativa. De asemenea, prin joaca, copilasul isi va dezvolta simtul tactil si creativitatea.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este setul de cuburi de la Imaginarium se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului.
Mult succes!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Google Plus
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.