Bebebliss organizeaza un nou concurs- castiga setul cu 4 popice transparente de la Imaginarium

Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care doresc sa castige un joc educativ si distractiv pentru cei mici. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu un set de 4 popice transparente cu o serie de jucarii amuzante si frumos colorate.

Acest set de popice contine un turn cu numere si litere, care sa il ajute pe copilas sa se obisnuiasca inca din primii ani de viata cu literele din alfabet si numerele, o serie de bilute colorate care sa ii dezvolte simtul vizual, o clepsidra cu bilute mici care emit sunete, care dezvolta simtul auditiv al bebelusului. De asemenea, acest set include si o rampa in spirala prin care cad mingile si o minge de aruncat pe placul oricarui copil. Popicele transparente dispun de urmatoarele dimensiuni: inaltime: 21 cm, latime: 8.50 cm si adancime: 8.50 cm.

 

Concurs Cool-Baby 3

 

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Bebebliss.ro
2. Like paginii Cool- Baby
3. Like paginii Imaginarium
4. Da share acestei postari
5. Lasa un comentariu la aceasta postare

Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta.
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 22 iunie si se va desfasura pana in data de 1 iulie 2015. In 2 iulie vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al setului de popice.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un set de 4 popice transparente de la Imaginarium care vor dezvolta simturile bebelusului si il vor ajuta sa se familiarizeze cu literele si cifrele.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este Setul de 4 popice transparente de la Imaginarium se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org

 

Mult succes!

Concursul s-a incheiat si fericitul castigator al setului de popice transparente de la Imaginarium este Mandruti Ion.

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Google Plus
 • Email
 • RSS

7 comments on “Bebebliss organizeaza un nou concurs- castiga setul cu 4 popice transparente de la Imaginarium

 1. visan gabi on said:

  foarte frumos concurs. felicitari.

 2. IVANESCU MIHAELA on said:

  PRODUSELE IMAGINARIUM SUNT DE CALITATE SI FRUMOS COLORATE SI FOARTE EDUCATIVE PENTRU CEI MICI

 3. Balutoiu Adela on said:

  Popice!

 4. Marin Theodora on said:

  MINUNATE PRODUSE SI SIGURE

 5. Grigore Nicoleta on said:

  ar fi ceva nou si unic pentru fetita mea sunt jucari care chiar fac pe micutii nostrii curiosii ma bucur ca oferiti ocazia mamicilor sa poata mai intai sa testeze jucaria inainte sa o cumpere

 6. Tihulca Iuliana on said:

  Frumos concurs!

 7. Elena Serban on said:

  FB- Elena Racovita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

35,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.