Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Adoptia - mamici din Romania care au adoptat

Adoptia este o procedura veche dar greoaie de cele mai multe ori iar tocmai acesti factori ii fac pe multi parinti sa renunte la ideea unui copil in viata lor. Totusi exista si oameni care au vrut sa lupte pentru a isi implini acest vis. Mullti adopta pentru ca nu pot face copii, altii pentru a face un bine insa toti acesti parinti isi doresc un singur lucru: sa ofere iubire neconditionata unui prichindel.

Chiar daca statutul de vedeta le ofera multe avantaje si beneficii exista situatii in care acest statut nu le aduce neaparat fericirea. Tocmai de aceea vedetele din Romania si din toata lumea au adoptat un copil caruia sa ii ofere dragostea si suportul lor.

Teo Trandafir

Desi a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a inveselit seara de seara cu emisiuniile ei, Teo Trandafir a intampinat dificultati si obstacole in viata ei personala. Problemele s-au tinut lant de ea dupa ce succesul profesional s-a diminuat iar apoi starea de sanatate a adus-o in prgaul mortii. Totusi in tot acest timp Teo si-a pastract taria de caracter si zambetul pe buze.

In 2004 Teo a adoptat o fetita de 3 luni pe nume Maia pe care a considerat-o si o considera cel mai minunat cadou de la viata. Chiar daca este adoptata Maia si Teo formeaza o familie solida si adevarata pana la ultimul aspect al institutii familiei.

Dragostea dintre cele doua se poate vedea cu ochiul liber ori de cate ori apar impreuna sau ori de cate ori Teo vorbeste despre minunea ei pe nume Maia.

5

 

Luminita Anghel

Un alt exemplu al vedetelor din Romania care au facut un pas important in viata lor si au ales sa adopte un copil este cantareata Luminita Anghel.

Daca alte femei stau sa se gandeasca inainte sa faca acest pas, in cazul Luminitei adoptia lui David a fost o pura intamplare si o dragoste la prima vedere. In cadrul unei emisiuni tv vedeta l-a vazut pe David, care avea atunci 2 anisori, si a stiut ca este copilul sufletului ei.

De atunci au trecut 12 ani iar Luminita si David pot da exemplu de mama si fiu in adevaratul sens al cuvantului. Cand se astepta mai putin, Luminita Anghel a ramas insarcinata cu sotul ei, Silviu Dumitriade, aducandu-l pe lume Filip Nicolas.

Acest lucru nu a schimbat legatura stransa dintre cei doi ci doar a intregit familia cu un nou membru, un mic fratior pentru David si inca o bucurie pentru parinti.

oana-sarbu-mi-a-spus-monica-barladeanu-odata-ca-eu-sunt-oana-sarbu-si-cand-m-asez-pe-scaun-14420

Oana Sarbu

Vedeta din consacratul film "Liceenii" a devenit mamica adoptiva in urma cu cativa ani cand l-a adoptat de Alex. Acest lucru se pare ca i-a priit artistei pentru ca imediat dupa adoptia Oana a capatat o aura de fericire si implinire si s-a declarato femeie si mamica implinita.

Oana a declarat in nenumarate randuri ca baietelul ei ii transmite un tonus extraordinar, este un copil superb, pentru care isi doreste sa fie o mama echilibrata si iubitoare.

anca-boagiu-despre-daniel-fiul-adoptat-am-intalnit-un-inger-15401

 

Anca Boagiu

O alta mamica adoptiva, de aceasta data din sfera politica, este Anca Boagiu. Aceasta a vizitat un orfelinat in anul 2000 si atunci l-a intalnit pe fiul ei Daniel. Faptul ca era necasatorita si ca va trebui sa aiba singura grija de fiul ei nu a descurajat-o pe Anca. aceasta nu a stat pe ganduri si a decis ca vrea sa fie mama lui Daniel pentru tot restul vietii.

Cei doi au in prezent o legatura puternica si nu au decat cuvinte de lauda unul despre altul. Daniel are in prezent 19 ani si o considera pe mama lui cea mai buna prietena.

Toate aceste exemple de mamici vedeta care au avut curajul sa faca un pas important in viata lor considera ca au facut cea mai buna decizie a vietii atunci cand au decis sa fie mama si sa ofera bucurie, dragoste, suport si intelegere copiilor lor.

Astfel de exemple trebuie admirate si apreciate!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie